Nu har jag kört TweetDeck’s senaste version (v0.34.2) ett tag och den börjar nu bli ett riktigt intressant kommunikations som, det blir lättare och lättare att kommunicera i flera Sociala Medier samtidigt. TweetDeck ger också en bra överblick av sina konto i olika Sociala Medier.

TweetDeck bättre på Sociala Medier

TweetDeck bättre på Sociala Medier

TweetDeck ett kommunikationsverktyg för Sociala Medier

Jag har tidigare skrivit om att TweetDeck är mer än Twitter, nu börjar det bli ett riktigt intressant kommunikationsverktyg för Sociala Medier. Med TweetDeck kan man sedan tidigare hantera sina konto i Twitter, Facebook, Linkedin, och MySpace. Med den senaste versionen av TweetDeck kan man även till viss del hantera Foursquare och Google Buzz. Med Foursquare kan men i ett eget flöde enkelt se de personer man följer och när de checkar in på olika platser.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Av9LeeowTmw

Med TweetDeck får man en bra överblick över många Sociala Medier och man enkelt kan skicka ut information, länkar och till en viss del även bilder från ett enda system. I vissa fall som exempelvis för Twitter och Facebook går det även att föra en dialog direkt från TweetDeck.
Sedan tidigare kan man i TweetDeck hantera flera konton i Twitter, skapa Twitter-listor där man kan följa ett urval av de personer man redan följer följa personer och skapa bevakning av sökord man är intresserad av.
Med den nya versionen kan man tidsinställa publiceringen av det man vill kommunicera, denna funktionen tillför en styrka som ingen av de Sociala Medierna har idag och nu får man den i ett och samma system.

TweetDeck med tidspublicering

TweetDeck med tidspublicering

Pin It on Pinterest

Share This