Mina projekt

Här är ett urval av mina passioner, baby’s även kallade projekt som jag är eller har varit involverad som delägare och mer eller mindre operativ.

SkickaTårta.se – gratta, tacka eller uppskatta med en färsk tårta!

SkickaTårta.se kan du enkelt beställa en tårta till någon som du vill visa din uppskattning för. Du kan få tårtan levererad hem till dörren under alla vardagar och tårtan bakas samma dag från ett lokalt konditori som ligger nära leveransadressen. SkickaTårta.se startade jag tillsammans med Magnus Noord och tjänsten lanserades april 2011.

Tårtdekoration.com – tillbehör för den som vill baka själv

Tårtdekoration.com kom till efter att flera kunder efterfrågade ätbara bilder som de kunde använda när de själva ville baka sina tårtor. Nu lanseras Tårtdekoration.com i fler länder som Polen, Danmark och Tyskland.

RankTrail – Håll koll på dina Google-placeringar

RankTrail är den första Internetmjukvaran som TopVisible lanserat under 2013. Mjukvaran bevakar dina Google-placeringar och hjälper dig hålla koll på konkurrenterna. Här kan du läsa mer om RankTrail och rank tracker-projektet. RankTrail har jag varit med bidragit med kunskap inom användartester och typiska behov som en e-handlare besitter.

TopVisible – södra Sveriges bästa sökbyrå!

TopVisible startades utav mig, Magnus Noord och Jacob Lönroth och som en följd att vi alla fick kundförfrågningar om hjälp med Google AdWords, sökmotoroptimering (SEO), E-handel mm. Vintern 2012 startade vi TopVisible som nu växer snabbt och har en spännande framtid.

KaffekapslarOnline.se – Fairtrade på kaffekapsel

Kaffekapslar är en spännande marknad som nu öppnas upp eftersom Nespresso inte längre kan skydda sina maskiner med patent. Jag och ett par entreprenörer har startat upp kampen mot jätten Nespresso och våra kaffekapslar är både miljövänliga (100% nedbrytbara) och godkända av Fairtrade.

EuroFlorist – blomsterbud samma dag i hela europa

På EuroFlorist startade jag min e-handelskarriär och var med och byggde upp e-handelsorganisationen i Europa i olika roller såsom VD och e-handelsansvarig. Under mina år på EuroFlorist lärde jag mig mycket från grunden, allt från SEO, Google AdWords, email marketing, sociala medier till ledarskap och att driva igenom nyemissioner. Under mina år på EuroFlorist blev jag även delägare i detta fantastiska blomsterbudföretag.

2 Kommentarer

 1. David Borg

  Hejsan Magnus!
  Nu var det ett tag sedan jag skickade en tårta, men det blir sanslöst uppskattat varje gång!!
  Vi sågs ju under malmöfestivalen en kort sväng med din familj när jag hade ett uppdrag för UF Skåne.
  Nu är jag digitalt ansvarig för Skånskan och undrar om du har tid å träffas bara förutsättningslöst?

  Dels är det ju snart Valentines och jag har sedan många år ägt Valentines.nu/se och tänkte att vi skulle göra en kampanjsite.
  Dels undrar jag om ni har Google – utbildningar hos Top Visible?

  Ha en bra vecka!
  David Borg
  AB Skånska Dagbladet
  Produktansvarig Digitalt
  david.borg@skd.se
  0704-142678

 2. David Borg

  Ursäkta att det hamnade här. Ser nu att det ej var ngt kontaktformulär utan kommentarsfält som syns av alla?
  Har för många små browsers uppe samtidigt….

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.