Google Wave var en av förra årets snackisar och är ny kommunikationstjänst från sökmotorföretaget Google. Tjänsten är en mix av traditionell kommunikation och ny, exempelvis Sociala Nätverk som är en del av Sociala Medier. Google beskriver själv sin tjänst så här:

“Google Wave är en tjänst från Google, som kan sägas kombinera e-post, direktmeddelanden, wiki och sociala nätverk. Verktyget kan användas för kommunikation och samarbete i realtid över nätet.”

Skaffa Google Wave idag

Jag håller på att lära mig mer om Google Wave och ser gärna att du som är intresserad av kommunikation och marknadsföring är med och testar Google’s nya kommunikationstjänst.
Jag har en hög med sk Invites (inbjudningar) till Google Wave som jag delar ut till de som vill ha. Ange din e-mail adress i kommentarsfältet nedan så ger jag bort inbjudningarna i den ordning som intresset kommer in. Obs: en inbjudan per person. Jag meddelar i kommentarsfälten när mina invites är slut.

Vill du ha en Google Wave Invite? - Magnus Äng

Vill du ha en Google Wave Invite? - Magnus Äng

Pin It on Pinterest

Share This