Maria Eckerwall TopVisibleÄntligen kom efterlängtade Maria till TopVisible!
Maria Eckerwall går in som delägare i TopVisible och blir AO-chef för Google AdWords, ett av våra affärsområden som just nu växer snabbast.
För TopVisible betyder tillskottet av Maria att vi stärker vår kunskap inom Google AdWords.

Maria har arbetat hos Google

Både jag, Jacob Lönroth och Magnus Noord har mångårig erfarenhet av Google AdWords, både med komplexa kampanjer och internationellt. Med Maria i vårt team stärker vi kunskap både gällande Google AdWords men även vår paketering av tjänster mot kunder. Maria har en spännande bakgrund där hon bland annat har varit anställd hos Google i flera år men även varit konsult inom digitala medier.

TopVisible en ny byrå med ca 35 års erfarenhet av digitala medier

Topvisible är en digital byrå med tung kunskap inom e-handel, Google AdWords, sökmotoroptimering (SEO) och sociala medier. Jag, Magnus Noord, VD för Pasty Sweden AB (SkickaTårta.se) och Jacob Lönroth (bl.a. grundare till Mobiletail.se) bestämde oss under 2011 att på allvar konkurrera med de främsta digitala byråerna i Sverige och vår resa har precis börjat. Med Maria är i vårt team är vi övertygade om att den resan kommer att gå snabbare än förväntat. I dagsläget har vi kunder inom både e-handel som välgörenhet, några av kunderna är Barncancerfonden, Lundalogik, Yves Rocher, Ideon, Minc och Barnskobutiken.