Efter nästan 10 år i blomsterbranschen där jag var med och byggde upp EuroFlorists e-handel med tjänsten skicka blommor via nätet så har vi på SkickaTårta.se nu slagit ihop våra huvuden med EuroFlorist och tillsammans erbjuder vi nu möjligheten att skicka blommor med din tårta.

Dubbelt så bra, skicka blommor och tårta!

skicka blommor Vi har alltså slagit ihop två bra tjänster till en så du kan nu enkelt skicka blommor tillsammans med en tårta direkt via SkickaTårta.se’s webbplats. Vi smyglanserade tjänsten i vintras och samarbetar givetvis med EuroFlorist. Intresset för tjänsten har varit bra sedan start och vi har under vintern testat och säkerställt så att blommorna från floristen och tårtorna från konditorn går att samköra till en leverans. När du har valt din tårta och blomsterbukett på vår webbplats, angett mottagarnamn, adress och leveransdatum samt betalat så tar vi emot din beställning, därefter sköter vi allt. Vi har sedan kontakt med EuroFlorist och ser till att blommorna levereras till konditoriet och vi ser till att du får rätt tårta bakad på den dagen som du önskar få leverans, sedan ser vi till att både din tårta och dina blommor levereras till mottagaren på rätt dag.
Nu slår vi alltså ihop två hantverksyrken till en fenomenal tjänst och det är jag stolt över. Tänk så mycket nytt och roligt man kan skapa av två existerande hantverksyrken!