Alla ni som tvivlar på hur bra vi har det i Sverige nu för tiden och har stora drömmar som ni vill förverkliga, lyssna på Keke’s klassresa från Rosengård till Wall Street.

Medufia “Keke” Kulego är en nära vän till mig sedan tonåren och berättar öppenhjärtat i en intervju för podcasten Klassresan om hur det är att inte längre platsa i Malmö FF och se sina drömmar krossas för att senare ta sig till New York och vinna ett fotbollsstipendium och att spela soccer, utbilda sig inom ekonomi och göra karriär på Wall Street.

Keke om att alla svenskar är blattar i New York

Keke berättar även hur han var med och startade fotbollslaget “Blatte United”, där även stjärnkocken Marcus Samuelsson och många andra svenskar spelar. Deras devis är, i New York är alla svenskar blattar!
Keke berättar om sina upplevelser av rasismen i New York och i Sverige, hur viktigt det är att det finns förebilder som vi alla kan identifiera oss med och hur han idag lever han ett berikande liv i Stockholm med hästridning som en ny hobby.

Keke har alltid varit en extremt positiv människa med nära till skratt och det är en underhållande och inspirerande intervju som jag rekommenderar alla mina vänner att lyssna på. Keke är ett levande bevis på att det går att förverkliga drömmar och att Sverige är fantastiskt.

Här kan du lyssna på podcastensom är på ca 60 minuter, du hittar honom i intervjun nr.21

Keke