Äntligen lanserade vi KaffekapslarOnline.se, en webplats där du kan köpa sju olika smakers kaffekapslar och få dem levererade direkt hem i brevlådan. Det som är spännande med dessa kaffekapslar som jag har valt att arbeta med är att kaffekapslarna passar din Nespresso, oavsett vilken espresomaskin du har. Dessutom är alla våra kaffekapselar miljövänliga och 100% nedbrytbara, vilket många andra kaffekapslare inte är. Två av kaffekapslarna har till och med blivit godkända och fått märkning av Fairtrade vilket känns riktigt spännande så vi har valt att bidra 1 kr per såld förpackning till just Fairtrade för att visa vår uppskattning.

Kaffekapslar i sju olika kaffesmaker

kaffekapslar i flera smakerPå KaffekapslarOnline.se börjar vi med sju olika kaffesmaker och kaffekapslar, allt från en mjuk till 100% arabica och koffeinfritt. Min favorit just nu är den Italienska espresson som heter Espressivo. Nu har jag i och för sig inte hunnit smaka igenom alla sorter ännu så jag lovar att återkomma när jag har testat alla våra kaffekapslar och kaffesmaker.

Passar din Nespresso

Alla kaffekapslarna på KaffeKapslarOnline.se passar Nespressos espressobryggare vilket jag tycker gör projektet riktigt spännande. Vad jag har fått berättat för mig så har grundaren och tillverkaren av de kaffekapslar som vi säljer tidigare arbetat åt Nespresso och valde för några år sedan att sluta sin anställning där för att han ville ta fram en kaffekapsel som var 100% nedbrytbar. Och Nespressos patent på kapseln har löpt ut så nu verkar marknaden för kaffekapslar till deras kaffemaskiner vara öppen.
kaffekapslar

Ekologiskt kaffe

Våra kaffekapslar är tillverkade av stärkelser och vegetabiliska fibrer och är på så vis 100% nedbrytbara och vad jag vet så är de bland de första kaffekapslarna på marknaden som är det. Nedbrytningstiden på kaffekapslarna i naturen är 6 månader.

Kaffekapslarna är godkända av Fairtrade

Fairtrade, fd rättvisemärkt har godkänt två av våra kaffekapslar och finns med i deras sortiment och det tycker vi är helt fantastiskt. Fairtrade produktmärker varor och då främst livsmedel och de vill förbättra arbets- och levnadsvillkor för anställda i utvecklingsländer genom att handeln skall ske rättvist. Märkningen av Fairtrade innebär att produkterna uppfyller de internationella Fairtrade-kriterierna.

Vi ger 1 kr tillbaka till Fairtrade

Vårt bidrag till ett bättre och hållbart samhälle gör vi delvis genom att erbjuda kaffekapslar som är nedbrytbara men vi kommer även att skänka 1 kr för varje såld 10 pack till Fairtrade. Så nu när vi har lanserat KaffekapslarOnline.se så börjar arbetet med att få den högt upp i Googles sökresultat och få besökarna att handla. Välkommen in i butiken!

kaffekapslar fairtrade