Nyligen fick jag hedersuppdraget att föreläsa om SkickaTårta.se för entreprenörer som är medlem av Founders Alliance, det var ungefär som när en knattespelare möter landslaget. Framför mig satt 30-tal framgångsrika entreprenörer som jag mötte för att berätta om SkickaTårta.se/Pastry Sweden AB, min och min medgrundaren Magnus Noords resa med bolaget, om våra utmaningar, erfarenheter och hur vi ser på vår framtid.

founders alliance

Founders Alliance, entreprenörslandslaget

Founders Alliance är ett intressant nätverk av framgångsrika entreprenörer över hela landet. Kriterierna för medlemskap är att man har startat ett företag som omsätter mer än 5 Mkr och är vinstdrivande.
Jag är själv medlem med ett av mina bolag sedan 1,5 år tillbaka och att delta i nätverkets aktiviteter är spännande då jag får möta andra entreprenörer och ta del av deras misslyckande och framgångar. De gånger som jag har medverkat vid Founders Alliance aktiviteter så har jag fått många insikter och goda tips från andra som har startat företag.

founders alliance lunch i Malmö hos mat vin i slottsparken

Fantastisk mat hos Mat & Vin Slottsparken

Lunchen med Founders Alliance ägde denna gången rum hos Mat & Vin Slottsparken, en fantastisk oas mitt i Malmös Slottsparken. Restaurangen drivs av bland annat Peter J Skogström och maten var riktigt läcker dessutom var inredningen är helt i min smak med svart inredning och kopparinslag. Det var första gången jag åt hos Mat & Vin Slottstaden och redan nu funderar jag ta mig dit igen för mer god mat.