TopVisible är Malmös bästa sökbyrå!

Embryot till TopVisible växte fram under 2010 och 2011 och vi (jag och Magnus Noord) paketerade våra konsulttjänster då i TopSEM. När vi lärde känna Jacob Lönroth så bestämde vi oss för att bygga Malmös bästa sökbyrå och 2012 startade vi upp TopVisible tillsammans.

topvisible

Vi började med Google AdWords

Direkt vid starten fick vi gedigna kunder inom e-handel med fokus på Google AdWords och kundtillströmmen har fortsatt i ett rasande tempot. Några av kunderna som TopVisible har arbetat eller arbetar med är Yves Rocher, Tailor Store, CoolStuff, Telia, Barncancerfonden och Lundalogik.
Vi tre som startade TopVisible hade tillsammans mer än 20 års erfarenhet av Google AdWords men för att hinna med så anställde vi tidigt sökordsannonseringsexperten Maria Eckerwall. Maria har tidigare arbetat på Google i tre år och är en Sveriges ledande på Google AdWords.

Och vi växte med sökmotoroptimering

Efterhand som kunderna fick förtroende för oss så efterfrågade de våra kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO) och efter övertalande av kunderna så började vi anställa personal med kunskap inom området även om vi själva besatt denna. Vi som var grundarna till TopVisible hade då väldigt mycket att göra så vår enda chans att tillmötesgå kundefterfrågan var att anställa experter inom sökmotoroptimering (SEO).

Vår SEO-kurs och Google AdWords-kurs är populära!

Flera av de företag som kontaktade oss ville ha hjälp med sökmorotoptimering (SEO) eller Google AdWords men hade ibland inte tillräckligt med resurser för att anlita oss eller så ville de helt enkelt lära sig själv. Vi valde tidigt att paketera våra kunskaper i olika kurser och det blev en stor framgång för oss, fler än 500 har gått våra kurser och fler än 1.000 personer har varit och lyssnat på våra föreläsningar i olika sammanhang.


Post a new comment