2 tips på E-Handelscertifieringar

E-handelscertifieringar tenderar att öka i populäritet och en del aktörer inom e-handel har öppet gått ut och sagt att deras försäljning påverkas positivt i och med att de är certifierade.

Rådet för E-handelscertifiering i Sverige

E-handel: Rådet för E-handelscertifiering i Sverige

E-handel - Rådet för E-handelscertifiering i Sverige

Rådet för E-handelscertifiering i Sverige är en idéell förening som grundades 2007 och har syftet att verka för en säker och trygg e-handel för konsumenter. De bedömmer också om en aktör inom e-handel är seriös, trygg och pålitlig men tar även fram och underhåller oberoende kravstandard för webbshopar.
Deras symbol Certifierad E-handel får nyttjas av de som ansöker, uppfyller och godkänns av deras krav.
Här kan du se vilka aktörer inom e-handel som är godkända och erhållit Certifierad E-handel. Är du intresserad av att skicka in en ansökan så kan du höra det här, Rådet för E-handelscertifiering i Sverige erbjuder en gratis provmånad om du blir certifierad.

Trygg E-handel

E-handel: en certifiering från Tryggg E-handel kan öka din konvertering

E-handel: en certifiering från Tryggg E-handel kan öka din konvertering

Trygg E-Handel är en organisation som arbetar med att främja e-handeln genom att skapa trygghet för konsumenter. De företag som ansöker och klarar Trygg E-Handels kriterier anses vara seriösa aktörer och får använda Trygg E-Handelssymbolen. Flera aktörer inom e-handel har rapporterat om ökad försäljning när de har erhållit och skyltat med Trygg E-Handelssymbolen på sin e-handelsplats. Du som bedriver e-handel kan alltså öka din försäljning med hjälp av Trygg E-Handel.
Här kan du se vilka aktörer inom e-handel som är godkända och erhållit Trygg E-Handelssymbolen.
Svensk Distanshandel (SDh) är de som godkänner vem som får blir certifierad av Trygg E-Handel. Bakom Flera organisationer i Sverige har utvecklat Trygg E-Handels 12 punkterslista som idag stöttas av ett flertal e-handelsföretag och organisationer.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *